sok_slider

Prirodnije ne može.

DOLINA MORAVE Džemovi


Svi naši proizvodi iz slatkog programa Doline Morave se odlikuju prirodnošću koja je sačuvana jedinstvenom tradicionalnom tehnologijom kojom se upravljamo i koja će nam i ubuduće biti vodilja. Nudimo Vam najzdravije poslastice za Vas i Vaše ukućane, bilo da započinjete dan sa našim džemovima u vidu doručka, dočekujete goste uz slatko i vodu ili pripremate užinu od voćnog pirea za Vaše najmlađe.
Prijatno!

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaći džem od dunje


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći džem proizveden u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, od autohtonih sorti dunje prerađene na poseban način kako bi se sačuvali najdragoceniji sastojci kod ovog džema po kojima je karakterističan i prepoznatljiv.

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaći džem od jabuke sa cimetom


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći džem proizveden u tipično domaćem ambijentu i to na tradicionalan način po recepturama naših predaka, od najkvaitetnijih jabuka pretočenih u kašu karakteristične boje, ukusa i mirisa, sa blagim nenapadnim tonovima cimeta.

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaći džem od jagode


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći džem od pitomih jagoda, proizveden je od zdravih probranih plodova jagoda u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je i prijatnog ukusa.

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaći džem od jagode
Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaći džem od kajsije


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći džem proizveden u tipično domaćem ambijentu i to na tradicionalan način po recepturama naših predaka, od najkvaitenijih plodova kajsije, karakteristične je boje i mirisa koja nas čini srećnim i zadovoljnim već nakon prvog zalogaja.

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaći džem od šljive


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći džem proizveden u tipično domaćem ambijentu i to na tradicionalan način po recepturama naših predaka, od autohtonih sorti šljive koja daje džem sa kojim se budimo.

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaći pekmez od šljive


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći pekmez od šljiva proizveden u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, proizveden od autohtonih sorti šljiva sa padina obasjanim suncem koje hrani plod sa najdragocenijim sastojcima koje sama priroda odradi, a mi ga zarobismo u teglu, kako bi tokom godine hranili svoja čula i prisećali se detinjstva.

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Domaće slatko od kupina


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaće slatko od šumskih plodova kupine, proizvedeno u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka. Ukoliko dođe do kristalizacije šećera, proizvod blago zagrejati u tegli do topljenja kristala šećera.

Dolina Morave – Prirodnije ne može.

Voćni pire od jabuke


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Voćni pire od jabuka, proizveden je od zdravih probranih plodova jabuke u tipično domaćem ambijentu, karakterističnog je i prijatnog ukusa koji podseća na rano detinjstvo i zapečene jabuke koje smo sa zadovoljstvom konzumirali u odajama naših baka..