sok_slider

Prirodnije ne može.

DOLINA MORAVE Sokovi


Sokovi iz Doline Morave potpuno su prirodni, bez upotrebe konzervansa, veštačkih boja i ukusa. Upotrebom naših proizvoda dobijate prirodu na dlanu. Svaki sok sastoji se od minimum 50% matičnog soka sa izbalansiranim odnosom kiseline i invertnog šećera. Uživajte u riznici sastojaka koje organizam voli.
Živeli.
sok_jabuka

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti voćni sok od jabuke


Predstavlja sve ono najdragocenije što nam jabuka kao plemenita biljka nudi. To su vitamini, minerali, ugljeni hidrati, razna polifenolna jedinjenja i dr. Ovaj niskokalorični sok ima umirujuće dejstvo na ljudski organizam, povoljno deluje na bubrege, jetru, žuč, rad creva i kompletan imuno sistem. Iz svega ovoga je proistekla i stara engleska poslovica da ’’jedna jabuka na dan lekar iz kuće van’’, koja je i danas aktuelna, kad se čovek krupnim koracima vraća onome što mu daje priroda. U tome je i tajna domaćeg kašastog voćnog soka od jabuka iz Doline Morave, koji je proizveden na tradicionalan način, bez upotrebe bilo kojeg konzervišućeg sredstva i koji je sačuvao sve dragocenosti ploda jabuke pretočene u ovaj sok. Sok služiti rashlađen kako bi na pravi način ostavio utisak prirode u Vašim ustima.

sok jabuka sargarepa

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od jabuke i šargarepe


Ovde treba dodati sinergiju onoga najboljeg iz jabuke i onoga najdragocenijeg iz šargarepe, a to su karotinoidi, vitamini, polifenoli lutein itd. Birani i zdravi plodovi jabuke i šargarepe, prerađeni na tradicionalan način po posebnoj tehnologiji čine ovaj sok posebnim među kašastim sokovima. Služiti ga u rashlađenom stanju kako bi komadići voća u ustima dali poseban užitak našim čulima ukusa.

sok jabuka, šargarepa i cvekla

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od jabuke, šargarepe i cvekle


predstavlja vitaminsku ‘’bombu’’ za naš organizam. Proizveden od biranih zdravih plodova jabuke, šargarepe i cvekle, zastupljenih u određenom odnosu, kako bi sve tri vrste imale podjednak i blagotvoran uticaj na naš organizam. Ovaj sok sadrži ono najdragocenije što nam zemlja i sunce daju, a mi ga posebnom tehnologijom zarobismo u bocu, pružajući jedinstven užitak našim čulima. Tipičnog je i prijatnog ukusa koji ga čini posebnim među kašastim sokovima u kojima je zastupljeno i povrće. Sadrži komadiće voća i povrća, a rashlađen nam pruža jedinstven osećaj u ustima.

sok sargarepa

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od šargarepe


je jedinstven po tehnologiji po kojoj je proizveden i koja nam je sačuvala kompletan vitaminsko-mineralni kompleks koji sadrži sama šargarepa. Tu posebnu pažnju treba obratiti na bojene materije i karotinoide, koji ovaj sok čine izuzetnim. Takođe, ukus je specifičan i jedinstven, sa komadićima koji mu daju posebnu draž. Služiti ga rashlađenog.

sok divlja kupina

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od divljih kupina


ovaj sok predstavlja jedan od retkih voćnih sokova kod nas. Šumska kupina kao jedinstven proizvod prirode, daje nam i jedinstven voćni sok, gde šumska kupina sa svojim dragocenim materijama u svom sastavu, a posebno antocijanima i drugim polifenolima, prerađena po jedinstvenoj tradicionalnoj tehnologiji, čini da ovaj proizvod bude jedan od jedinstvenih i po ukusu i po mirisu. Sklad mirisnih materija čine da ovaj sok ostavlja dugotrajan trag na naše čulo mirisa, koji retronazalno ostavlja impresiju koja se ne zaboravlja. Sa zdravstvenog aspekta ovaj sok sadrži sve što je organizmu potrebno, tako da jedna čaša dnevno podmiruje organizam u vitaminsko-mineralnom sastavu. Takođe, treba ga koristiti i u terapiji kod malokrvnosti. Služiti ga rashlađenog.

sok_dunja

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od dunje


proizveden na tipičan tradicionalan način po jedinstvenoj tehnologiji, gde su sve vitaminsko-mineralne materije sačuvane u integralnom obliku. Kod ovog soka je karakterističan sklad mirisnih materija koje zajedno sa pektinskom punoćom na ukusu čine da ovaj voćni sok ima karakterističnost koja odaje ono najbolje iz ploda dunje. Proizveden je od domaćih autohtonih sorti dunje, sadrži komadiće voća, što daje poseban užitak u ustima prilikom ispijanja. Služiti rashlađen.

sok_jagoda

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od jagode


tipičan voćni sok dobijen od jagoda u punoj tehnološkoj zrelosti, što mu daje mirisnu svežinu i punoću ukusa. Jagoda gajena u pomoravskim selima koja su poznata po kvalitetu i raznolikom asortimanu pitomih jagoda, daje nam sok najboljih karakteristika, što tradicionalnom tehnologijom postižemo da uradimo, kao i da sačuvamo sve dragoceno što jagoda nosi u sebi. Ovaj voćni sok je niskokaloričan i predstavlja užitak ispijati ga rashlađenog u većim količinama u vreme toplih dana.

sok_visnja

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od kajsije


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći kašasti sok proizveden od brižljivo biranih, zdravih plodova kajsije sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizveden u domaćem ambijentu na tradicionalan način. Prijatnog je ukusa i mirisa sa komadićima ploda kajsije, što ga čini posebnim među kašastim sokovima. Živeli uz sokove iz Doline morave!

sok_jabuka sargarepa

Dolina Morave - Prirodnije ne može.

Domaći kašasti sok od višnje


Proizvod je bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. Domaći mutni sok proizveden od brižljivo biranih, zdravih plodova višnje sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizveden u domaćem ambijentu na tradicionalan način. Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa i mirisa sa komadićima ploda višnje, što ga čini posebnim među mutnim sokovima.